11.05.2023

Centar za obnovu Techsavers: Mjesto gdje se događaju čuda.

Istraživanje agencije 2muse iz veljače ove godine pokazalo nam je da gotovo polovica Slovaka poznaje pojam "obnovljene" računalne tehnike, ali je istovremeno čak 60% izjavilo da ih može odvratiti od kupnje strah da je proizvod oštećen ili ima vizualne nedostatke (ogrebotine).

Ljudi često brkaju preuređenu, popravljanu i obnovljenu tehniku. U slučaju obnovljene tehnike je laptop ili računalo u 100% funkcionalnom stanju. Što nije moguće reći o preuređenoj tehnici.

Kod nas, u Techsavers se bavimo upravo obnavljanjem. To znači da će, primjerice, prijenosno računalo koje je netko drugi imao na stolu i koristio ga neko vrijeme, dovedemo u stanje u kojem se neće moći razlikovati od novog. Gdje se to sve događa.

Predstavljamo prvi centar za obnovu

Za nas je važno, da znate, da cijeli proces obnove se odvija na visokoj razini. Zbog toga bi smo vam htjeli pokazati jedinstveni centar za obnovu svoje vrste u ne samo u Slovačkoj, već i u cijeloj srednjoj Europi. Upravo ovdje, na površini većoj od 9.000 m2, odvija se višefazni proces obnove kroz koji mjesečno prođe gotovo 4.000 prijenosnih računala i računala.

Višefazni proces obnavljanja se vrši u navedenom centru za obnovu u Banskoj Bystrici. Obnova laptopa znači, da je proizvod u 100% funkcionalnom stanju. No, mi ćemo svaki komad precizno očistiti, testirati i obnoviti kako bi i vizualno bio na najvišoj mogućoj razini. "Zahvaljujući najmodernijoj tehnološkoj opremljenosti, pripadamo liderima u obnovi računalne tehnologije u cijeloj srednjoj Europi," objašnjava CEO Techsavers Jaroslav Žerebák

Jamstvo kvalitete TSQ 7/7

Važno nam je, da možete vjerovati rabljenoj računalnoj tehnici i nastaviti njenu priču, zato smo definirali najviši standard obnovljene računalne tehnike. Zahvaljujući našem jamstvu kvalitete TSQ 7 od 7, možete biti sigurni da od nas dobijete proizvod u 100% funkcionalnom stanju i da se u njega možete zaista pouzdati.

U okviru naših usluga nudimo, primjerice, jamstvo trajanja baterije, mrežu sabirnih točaka, minimalno 2 godine jamstva, transparentne kategorije proizvoda ili novo isprintane lokalizirane tipkovnice.Potrebno je napomenuti, da svi proizvodi, koji izađu iz centra za obnovu su 100% čisti i spremni za neposrednu uporabu.

“Vjerujemo da ćemo svojim pristupom razbiti sve predrasude koje se vežu uz kupnju rabljenih laptopa i računala.,” dodaje Jaroslav Žerebák.

1