15.08.2022

Nova stanja proizvoda

Ako ste posljednih dana posjetili naše stranice, mogli ste primjetiti da smo uveli nove nazive estetske kategorizacije naših proizvoda.

Novim nazivima i opisima smo za Vas potrudili pojednostavniti a ujedno zadržati maksimalnu mjeru transparentnosti i istinitih informacija.

Idemo od početka. Sve naše proizvoce, u bilo kojoj kategoriji, smo podijelili u 3 stanja, koje opisuju estetsko i funkcionalno stanje renoviranih uređaja.

KAO NOV

 

Uređaji u stanju KAO NOV zaista izgledaju kao novi. Povremeno i u potpuno zanemarivoj mjeri se na tijelu mogu pojaviti male, skoro neprimjetne greškice. Displej kod renoviranih laptopa, monitora i mobitela je bez ikakvih greški.

Ukupno gledano je uređaj 100% funkcionalan, jer je prošao renovacijom od techsavers, koja je jamstvo najviše kvalitete.

VRLO DOBAR

I uređaji u stanju VRLO DOBAR su potpuno i 100% funkcionalni te su prošli jednako kvalitetnim procesom renovacije, kao i svi naši uređaji.

Na tijelima renoviranih uređaja u ovom stanju se ipak pojavljuju vidljivi znaci korištenja kao što su ogrebotine, eventualno promjena boje plastike. Prošlo korištenje je ponekad primjetno i na displejevima u obliku greške u pikselu, male ogrebotine ili prljavštine sa stražnje strane displeja. No te greške su kod uključenog uređaja skoro nevidljive.

PRIHVATLJIVO

 

Posljednje estetsko stanje je ZADOVOLJAVAJUĆI, kod kojeg su svi uređaji također 100% funkcionalni te su prošli jednako kvalitetnim procesom renovacije kao i dvije poviše navedene kategorije.

Tijela i displeji uređaja imaju vidljive znakove trošenja, koje na nijedan način ne utječu na njihivu funkcionalnost. Ogrebotine i na mjestima požutjela plastika su najčešće vizualne greške. U cilju apsolutne transparentnosti nudimo konkretne fotografije grešaka, kako biste točno znali što kupujete.

JAMSTVO NAJVIŠE KVALITETE

Mi vjerujemo u naš rad i renovaciju, pošto znamo, da Vam nudimo najvišu kvalitetu, provjerenu godinama iskustva. Naše uređaje kupujete s jamstvom od minimalno 2 godine, osiguranim odličnim i brzim servisom, gdje ne čekate bespotrebno čak 30 dana. Osim toga, ako s renoviranim uređajem niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, možete ga jednostavno vratiti do 14 dana od primitka.

A to je fer :)

1