Tko smo mi?

Mi techsavers obnavljamo najviše linije modela robnih marki HP, Lenovo, Dell i Fujitsu-Siemens. Obnovljena tehnika racionalna je i ekološka odluka pri kupnji prijenosnog računala, osobnog računala ili druge računalne tehnike s nenadmašnim omjerom cijene i performance. To je ujedno i odgovor na globalni problem  električnog otpada . Njezina prednost, u odnosu na nova prijenosna računala izrađena od jeftinih komponenti, je i njihov dulji vijek trajanja.

Svoje tržišno vodstvo potvrđujemo visokim standardom kvalitete proizvoda i usluga. Tehnika koju nudimo je u 100% stanju, spremna za trenutnu punu uporabu. Mi smo stručnjaci za obnoviranje. Svaki komad ćemo precizno očistiti, testirati i obnoviti tako da bude na najvišoj mogućoj razini u smislu funkcionalnosti i vizualnosti.Ako tijekom obnove naiđemo na proizvod koji treba popraviti, odmah ćemo krenuti s radom i zamijeniti nefunkcionalne komponente novima. U ovom slučaju radi se o repariranoj, drugim riječima popravljenoj tehnici. Međutim, ona sastoji najviše 5% naših proizvoda. Osim toga, nakon popravka podvrgavaju se još zahtjevnijem ispitivanju kako bi bili sigurni da su 100% funkcionalni.

Stanje svakog proizvoda transparentno označavamo pomoću klasa PREMIUM, STANDARD, ECONOMY i LIQUIDATION.


Kako teče obnova?


Obično otkupljujemo obnovljene proizvode od velikih stranih korporacija. Fokusirani smo na premium modele prijenosnih računala i oosobnih računala koji su bili korišteni do dvije, tri godine. Unatoč korištenju, i dalje su potpuno funkcionalni, zadržavaju vrijednost i zahvaljujući obnovi ne moraju nepotrebno završiti na odlagalištima otpada.

Nakon potpunog mehaničkog čišćenja, zamjenjujemo potrebne komponente, obično gornji poklopac / topcover ili oslonac za dlan / palmrest. A budući da temeljita obnova jamči 100% tehničko stanje pojedinih komponenti, svaki ćemo komad podvrgnuti dubinskom stress testiranju. To će pomoći da se otkrije stvarno stanje i kapacitet baterije.

Kao jedini obnovitelj na tržištu, posebnu pažnju posvećujemo tiskanju tipkovnica. Istodobno ćemo lokaliziranu slovačku tipkovnicu osloboditi svih znakova prethodne uporabe. Temeljito poliranje strojeva također je dio procesa obnove. Zahvaljujući njemu, dobit ćete vrhunski komad obnovljene tehnike, koja se ne razlikuje od nove.
Kupujte kod najvećeg obnovitelja u Europi,
započnite s količiniskim popustom

Saznajte više nainfo@techsavers.hr
1