Predstavljamo

Prvi centar za obnovu


Upoznajte se s prvim centrom za obnovu računalne tehnike. Mjesto gdje se bukvalno događaju čuda. Mjesto, gdje dajemo rabljenim prijenosnim računalima i računalima novi život. Svaki pojedinačni komad ima od nas certifikat kvalitete TSQ 7/7. Zahvaljujući njemu imate sigurnost da će do vas dospjeti prvoklasni proizvod s izuzetnim uslugama. 
Pogledajte našu ponuduGdje i kako se vrši obnova?

Višefazni proces obnavljanja se vrši u našem centru za obnovu u Banskoj Bystrici. Obnova znači, da je proizvod u 100% funkcionalnom stanju. No, mi ćemo svaki komad precizno očistiti, testirati i restaurirati kako bi i vizualno bio na najvišoj mogućoj razini. Zahvaljujući najmodernijoj tehnološkoj opremljenosti, pripadamo liderima u obnovi računalne tehnologije u cijeloj srednjoj Europi.Jamstvo kvalitete TSQ 7/7

Važno nam je da možete vjerovati rabljenoj računalnoj tehnici i nastaviti njenu priču. Zato smo definirali najviši standard obnovljene računalne tehnike. Zahvaljujući našem jamstvu kvalitete TSQ 7/7, možete biti sigurni da je proizvod u 100% ispravnom stanju i da se u njega možete pouzdati.  


100% funkcionalni i očišćeni proizvodi

Minimalno 2 godine jamstva

Jamstvo trajanja baterije BatteryCARE

Novo isprintana lokalizirana tipkovnica

Višefazni proces obnove

Stručna prodajna mjesta

Transparentno stanje proizvoda1