Jamstvo kvalitete TSQ 7/7


Važno nam je da možete vjerovati rabljenoj računalnoj tehnici i nastaviti njenu priču. Zato smo definirali najviši standard obnovljene računalne tehnike. Zahvaljujući našem jamstvu kvalitete TSQ 7/7, možete biti sigurni da je proizvod u 100% ispravnom stanju i da se u njega možete pouzdati.  


100% funkcionalni i očišćeni proizvodi

Naši proizvodi nisu nikakav škart. Su u 100% ispravnom stanju bez mrvica na tipkovnici. Svaki dio je temeljito očišćen i spreman za daljnju upotrebu.


Minimalno 2 godine jamstva

Ni pola godine, ni godinu. Na svaki naš proizvod vam dajemo automatski 2-godišnje jamstvo. Međutim, ako ste zainteresirani, možete ga produljiti do 5 godina.


Jamstvo trajanja baterije BatteryCARE

Zahvaljujući dubinskim ispitivanjima opterećenja, pošteno ćemo provjeriti stanje baterije. Ako je kapacitet iste nedovoljan (ispod 60%), odmah je zamijenimo novom. Osim toga nudimo 2-godišnje jamstvo za elektroniku i 1-godišnje jamstvo za održavanje kapaciteta baterije iznad 33% njenog izvornog kapaciteta.


Novo isprintana lokalizirana tipkovnica

Bez naljepnica ili inozemne tipkovnice. Svako prijenosno računalo ima kod nas novo isprintanu tipkovnicu i lokalizaciju za državu za koju je namijenjeno. Naša laserska tehnologija to lako riješi.


Višefazni proces obnove

Ne popravljamo, već obnavljamo. To znači da 100% funkcionalne proizvode dovodimo u  najbolje moguće vizualno stanje. Čistimo dijelove i hladnjake od nakupljene prašine (profilaksa), po potrebi zamijenjujeme komponente novima i puno, puno testiramo. Cijeli proces ima nekoliko važnih faza, kako bi naši proizvodi bili savršeni


Stručna prodajna mjesta

Imamo najveću mrežu partnerskih trgovina na tržištu. Samo u Slovačkoj imamo više od 20 partnera koji su spremni pomoći i savjetovati vas u području obnovljene računalne tehnike. Ovdje možete svoje proizvode pogledati, preuzeti ili riješiti reklamaciju.


Transparentno stanje proizvoda

Ništa ne glumimo, ništa ne skrivamo. Zahvaljujući našim transparentnim kategorijama, uvijek ćete znati koji proizvod od nas dobivate. Prihvatljiv, vrlo dobar ili kao nov? Izbor je na vama. Svaki pojedini proizvod je profesionalno renoviran i spreman za trenutačnu upotrebu.


1